Vertrouwen in een goede babyfoon is erg belangrijk. Dat snapt het merk Babymoov erg goed, vandaar dat ze alleen kwaliteitsvolle producten aan bieden die allemaal een levenslange garantie hebben.

Met een Babymoov babyfoon zit je dus wel goed.

Maar welke Babymoov babyfoon ga je aanschaffen? Dit zijn de beste Babymoov babyfoons op een rij om je een handje te helpen!

Babymoov Visio Care

Deze babymoov babyfoon heeft een camera zodat je je kleintje goed in de gaten kan houden. De verbinding is digitaal, je kan dus op de monitor van de ouderunit zien hoe de kleine slaapt. Er zit ook een VOX-functie op, hierdoor gaat hij alleen aan als hij wat hoort, dit spaart de batterij.

Verder zitter er nog leuke ander functies op zoals de terugspreekfunctie, een nachtlampje en slaapliedjes die je vanaf de ouderunit aan kan zetten. De babyfoon is makkelijk uit te breiden mocht er gezinsuitbreiding komen.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 300 m buiten, tot 50 m binnen

Babymoov Simply Care

Zoals de naam al zegt, is dit een basis babyfoon. Het enige wat hij doet is geluid van de babykamer naar de ouderunit zenden. Precies wat een babyfoon moet doen dus. Ben je op zoek naar een makkelijke en goedkope babyfoon van Babynoov? Dit is hem.

Hij heeft een analoge verbinding met 2 kanalen en kan maximaal 300 meter ver. Hij heeft wel de VOX-functie, hij gaat dus aan bij het horen van geluid. Als er geluid uit de babykamer komt gaan er ook lampjes branden op de ouderunit.  Is de batterij bijna op? Dan geeft hij een seintje.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee
Temperatuurweergave: Nee

Verbindingstype: Analoog Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Maximaal 300 meter

Babymoov Premium Care

Deze Premium Care babyfoon is multi-functioneel. Je kunt hem gebruik als babyfoon en als walkie talkie. Hij heeft namelijk een bereik van maximaal 1400 meter in open veld. In huis zal dit uiteraard minder zijn, maar het is alsnog ver voor een babyfoon.

Op het LCD scherm krijg je de temperatuurweergave te zien van de babykamer en de batterij status. Bij de babyfoon krijg je een charging station voor de ouderunit en een riemclip. Hij is uit te breiden met 1 extra babyunit.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Maximaal 1400 meter

Babymoov 0% straling

Deze babyfoon is echt stralingsvrij. Fijn, wat het liefst heb je zo weinig mogelijk straling om je kind heen. De babyfoon werkt namelijk op wifi. Je kunt je kind bekijken op je smartphone of tablet. Dit kan overal ter wereld; het voordeel van een wifi babyfoon. Het is wel belangrijk om een goede wifi-verbinding te hebben in huis.

Er zitten leuke functies op zoals nachtvisie, nachtlampje, walkie-talkiefunctie oftewel terugspreekfunctie, bewegingingsdetectie, video of foto opname, temperatuurweergave en slaapliedjes. Je kunt dus een heleboel met deze babyfoon!

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Wifi Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Ja

Zendbereik: Maximaal 10000 meter

Babymoov Expert Care

Een eerdere versie van de Premium Care babyfoon is de Expert Care. Het verschil zit hem in dat deze Babymoov babyfoon geen terugspreekfunctie, temperatuurweergave en slaapliedjes heeft. Het is handig om voor jezelf te beslissen of jullie dat interessant willen of niet.

Wel beschikt de babyfoon over de VOX-functie, een nachtlampje en een alarm als hij buiten bereik is. Naast dat je het hoort of er geluid uit de babykamer komt, kan je het ook zien en voelen. De ouderunit gaat trillen als je kleintje huilt. Zo kan je in een rumoerige omgeving toch weten wanneer er iets gebeurd.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Maximaal 1000 meter

Babymoov Yoo See

Deze babyfoon heeft een camera en meerdere leuke functies. Je ziet je kleintje op een display van 2,4 inch. Het schermpje is dus niet groot, maar je kan wel je kleintje in de gaten houden. Er zit een zoomfunctie op om te kijken of het goed gaat. Ook ’s nachts zie je alles goed dankzij de nachtmodus.

Verder kan je je kleintje gerust stellen door gebruik te maken van de terugspreekfunctie. Slaapt je kleintje sneller met muziek? Er zitten wat slaapliedjes op de babyfoon. De babyfoon is uitbreidbaar naar maximaal 4 camera’s.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja
Temperatuurweergave:  Nee

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Maximaal 250 meter