Ben je van plan een Angelcare babyfoon te kopen? Angelcare maakt veel praktische producten die sinds 1997 al verschillende prijzen hebben gewonnen. Ze willen ervoor zorgen dat jij als ouder zo weinig mogelijk stress ervaart. Hieronder staan de meest verkochte Angelcare babyfoons op een rij.

Angelcare AC420 (€ 79,99)

Deze Angelcare babyfoon heeft niet al te veel functies. Hij doet gewoon wat hij moet doen, het geluid van de ene kamer naar de andere brengen. Dit doet hij met een analoge verbinding, er komt dus geen straling vrij. Op het display kan je verschillende indicaties aflezen. De temperatuur bijvoorbeeld.

Dankzij de riemklem kan je deze babyfoon eenvoudig meedragen. Om je kleintje rustig te laten slapen zit er een ingebouwd lampje op de babyunit. De babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en is niet uitbreidbaar.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Analoog Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 250 m buiten, tot 50 m binnen

Angelcare Babyfoon AC1320 (€ 200,-)

 

Met deze digitale Angelcare babyfoon houd je ook alles goed in de gaten. De babyfoon heeft een camera en maakt gebruik van een digitale verbinding. De babyfoon zoekt automatisch het sterkste kanaal voor de beste ontvangst. Bij de babyfoon zit een 9 cm LCD kleurenscherm met hoge resolutie. Je kunt inzoomen en de zelf microfoongevoeligheid instellen.

De nachtzicht-functie wordt automatisch ingeschakeld, er zit een lampje op en dankzij de VOX-functie springt de babyfoon alleen aan als hij geluid hoort. Is de batterij bijna leeg? Of geen bereik? Dan krijg je een seintje. Hij is uitbreidbaar met 3 extra camera’s.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Nee
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 200 m buiten, tot 50 m binnen

Angelcare – Babyfoon AC 423-D (€ 79,99)

Als je graag tegen je kleintje praat dan is deze Angelcare babyfoon iets voor jou. Op deze babyfoon zit namelijk de terugspreekfunctie. Zo kan je gemakkelijk je kleintje gerust stellen. Er zit ook een handig nachtlampje op de babyunit.

De babyfoon schakelt automatisch aan bij het horen van geluid. Doordat hij niet constant aanstaat gaat de batterij langer mee. Verder kan je op het display de temperatuur aflezen en zien wanneer je kleintje geluid maakt. De babyfoon is eenvoudig te gebruiken.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Analoog Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 300 m buiten, tot 50 m binnen

Babyfoon Angelcare AC701 (€ 199,99)

Bij deze babyfoon krijg je meteen een bewegingssensor mat. Deze leg je onder het matras en geeft je een melding wanneer er geen beweging meer gedetecteerd wordt. Dit kan handig zijn, maar kan ook onnodig voor stress zorgen. De babyfoon heeft functies zoals terugspreekfunctie, temperatuurweergave en een ECO-modus.

Je kunt vanaf de ouderunit de babyunit besturen en bijvoorbeeld het nachtlampje aandoen. Door de DECT-technologie is de verbinding 100% storingsvrij. Je krijg een signaal wanneer de babyfoon buiten bereik is of als de batterij bijna leeg is.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: DECTBekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 300 m buiten, tot 50 m binnen

Babyfoon Angelcare AC403 (€ 189,99)

Als laatste deze babyfoonset waar je ook een bewegingssensor mat bij krijgt. Als de baby 20 seconden lang niet beweegt krijg je een seintje. Dit kan je natuurlijk zelf langer of korter maken. De babyfoon heeft een analoge verbinding met 8 kanalen.

Het display waar je alle meldingen leest is in kleur. Hier lees je het geluid, bereik, batterij status en de temperatuur van de babykamer. Ook zit er op de babyfoon een zacht, lichtgevend nachtlampje. Op de ouderunit zit ook een trilfunctie. Zo kan je hem meenemen en naast horen of zien ook voelen wanneer je kindje huilt.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Analoog  Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 300 m buiten, tot 50 m binnen