Indien je een babyfoon met een ver bereik zoekt zit je hier goed. Deze 6 babyfoons zijn allemaal babyfoons met goede specificaties en een ver bereik. Dit kan goed van pas komen als je bijvoorbeeld de buren laat oppassen of als je op vakantie gaat.

Alecto DBX-92 PMR Babyfoon

Deze Alecto babyfoon heeft een groot bereik van maximaal 3 km buitenshuis, en 100 meter binnenshuis. Zo kan je makkelijk naar buiten en sta je binnen no-time weer binnen als je kindje huilt. De babyfoon maakt gebruik van de PMR techniek waar portofoons ook mee werken.

Er is altijd een storingsvrije zender dankzij de automatische instellende 304 kanalen. Ook checkt de ouderunit altijd of hij nog contact kan maken. De babyfoon is uitbreidbaar, compact, eenvoudig te bedienen en heeft een aansluiting voor een hoofdtelefoon en een externe microfoon.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Nee

Verbindingstype: PMR Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 3000 m buiten, tot 100 m binnen

Alecto DBX-62 Digitale babyfoon

Bij deze babyfoon zit een leuke babyprojector wat een leuk kijkspel op het plafond projecteert. Dit wordt gecombineerd met slaapliedjes. Daarmee valt je kind vast mee in slaap! De babyfoon heeft een groot bereik tot wel 800 meter.

De babyfoon is uit te breiden tot 4 babyunits. Zo kan je meerdere kinderen in de gaten houden met 1 ouderunit. De ouderunit heeft 8 volume standen, kan op trilstand en gaat 20 uur mee. Ook geeft hij een seintje wanneer de temperatuur in de kinderkamer te hoog of te laag is. Je kunt zelf instellen wanneer hij dit seintje moet geven.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja  Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal  Bekijk deze babyfoon bij Wehkamp ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 800 m buiten, tot 150 m binnen

BC-6500D DIGITAL EXCLUSIVE

Deze babyfoon ziet er goed uit en heeft een ver bereik. Een grote tuin is geen probleem, de babyfoon heeft een bereik van maximaal 800 meter. Wil je je kindje gerust stellen? Dan kan je tegen hem of haar praten met de terugspreekfunctie.

Op de babyunit zit een nachtlampje met stemactivering. Ook kan je de temperatuur aflezen op de ouderunit en de babyunit. Er zit een intelligente turbolader voor beide units in waardoor ze opgeladen zijn in ongeveer 3 uur. De set is uitbreidbaar naar 3 babyunits en 1 ouderunit. Met verschillende gekleurde LED-lampjes kan je de babyunits herkennen.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal  Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 800 m buiten, tot 100 m binnen

Alecto DBX-82 PMR

Ook deze Alecto babyfoon maakt gebruik van de PMR techniek die afkomstig is van de portofoon. Hierdoor kan de maximale afstand erg groot worden. In vergelijking met de andere Alecto DBX-92 babyfoon die hierboven staat is dit een oudere versie. Allebei de babyfoons lijken erg op elkaar. Het verschil zit hem in de grootte, gewicht en uiterlijk. Deze babyfoon is iets lichter.

De ouderunit heeft een eenvoudige bediening, instelbaal volume, verlicht LCD display, toetsvergrendeling, een aansluiting voor een hoofdtelefoon en 304 verschillende kanalen. De babyunit heeft een instelbare gevoeligheid, een aansluiting voor een externe microfoon en een menugestuurde instelling.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Nee

Verbindingstype: PMR Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 3000 m buiten, tot 100 m binnen

Babymoov Premium Care

Deze Babymoov babyfoon ziet er uniek uit. De babyfoon maakt gebruik van een vernieuwende communicatietechniek met 33 keer minder straling dan DECT babyfoons. Dit is toch wel fijn aangezien hij dicht bij je kind zal staan.

Daarnaast heeft hij een terugspreekfunctie, geeft hij de batterijstatus weer, maakt hij gebruik van de VOX-functie waardoor hij alleen inschakelt wanneer hij geluid detecteert en heeft hij een LCD scherm met temperatuur weergave. De set is uitbreidbaar met 1 andere babyunit. De lange afstand die deze babyfoon kan bereiken is 1400 meter buitenshuis.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 1400 m buiten, tot 150 m binnen

Alecto – DBX-60

Als laatste nog een Alecto babyfoon met groot bereik. Deze werkt met een digitale verbinding. Het maximale bereik van deze babyfoon is 1 km in open veld. Hij is makkelijk in het gebruik, heeft een geluidsgevoelige instelbare microfoon, nachtlampje en riemclip.

De babyfoon is 100% storingsvrij. Naast dat je je kind kan horen zit er ook een visuele geluidsindicator op. Als je kindje huilt zal het lampje gaan knipperen. De ouderunit gaat ongeveer 20-25 uur mee.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee
Temperatuurweergave: Nee

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Met smartphone-app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 1000 m buiten, tot 150 m binnen