Indien je een babyfoon met een ver bereik zoekt zit je hier goed. Deze 6 babyfoons zijn allemaal babyfoons met goede specificaties en een ver bereik. Dit kan goed van pas komen als je de buren laat oppassen of als je op vakantie gaat.

Alecto DBX-92 PMR Babyfoon

Alecto Baby DBX-68 Babyfoon met groot bereik

Deze babyfoon is een uitstekende babyfoon met ver bereik. Het is een babyfoon die er speciaal voor gemaakt is om mee op reis te kunnen. Zo kan deze babyfoon maar liefst een kou aan van -15, maar ook van 50 graden boven 0. Dit maakt dat de babyfoon overal mee naartoe genomen kan worden. Uiteraard kun je de babyfoon in je huis neerzetten.

De babyfoon heeft een erg goede batterijduur. De batterij kan van 12 tot 20 uur mee gaan. Dit kun je allemaal zien op het grote touchscreen waar je gebruik van kan maken. De babyfoon heeft daarnaast een bereik van ruim 1000 meter. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je buiten bereik van de babyfoon bent.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja
Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met app te gebruiken: Nee
Zendbereik: tot 1000 buiten, tot 150 m binnen


Cangaroo Maternal Instinct Babyfoon BM-166

Cangaroo Maternal Instinct Babyfoon BM-166

Dit is een wat goedkopere babyfoon met ver bereik. De babyfoon wordt daarom gezien als een budget babyfoon. Het is een babyfoon die erg makkelijk in te stellen is, waardoor iedereen er gebruik van kan maken. Deze babyfoon geeft met lichtjes aan wanneer er geluid wordt geproduceerd. Zo trekt hij direct de aandacht van jou naar de babyfoon toe.

Het is een babyfoon die op twee verschillende manieren opgeladen kan worden. Er kunnen normale batterijen in of je kunt de bijgeleverde adapter gebruiken. Deze keuze is volledig aan jezelf. Verder heeft de babyfoon een fijne volumeregeling, zodat de geluiden nooit te hard worden afgespeeld. Dit is een babyfoon die maar liefst 1300 meter bereik heeft, voor deze prijs is dit een erg groot bereik.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee  Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Nee
Verbindingstype: Analoog

Met app te gebruiken: Nee
Zendbereik: tot 1300 buiten


Albrecht Bambini babyfoon

Albrecht Bambini babyfoon, babyfoon ver bereik

Een babyfoon als deze zal je niet snel nog eens vinden. Deze babyfoon heeft vele verschillende functies. Dit is een babyfoon ver bereik omdat hij maar liefst 3000 meter buitenshuis bereik heeft. Daarnaast kan deze babyfoon direct dienen als een nachtlampje. Hij heeft drie verschillende lichtstanden, waardoor je kindje deze babyfoon als lampje kan gaan gebruiken.

Het is een babyfoon die ervoor zorgt dat je baby een gezonde nachtrust kan hebben. Dit komt doordat er veel minder electrosmog gebruikt wordt dan bij andere babyfoons. Hij is verder makkelijk te gebruiken als portofoon, waardoor je eigenlijk twee vliegen in één klapt hebt. Het is een leuk en mooi design. Je kan de babyfoon daardoor makkelijk op verschillende plekken in huis neerzetten.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: nee
Verbindingstype: PMR
Met app te gebruiken: Nee
Zendbereik: tot 3000 buiten, tot 500 m binnen


BC-6500D DIGITAL EXCLUSIVE

Deze babyfoon ziet er goed uit en heeft een ver bereik. Een grote tuin is geen probleem, de babyfoon heeft een bereik van maximaal 800 meter. Wil je je kindje gerust stellen? Dan kan je tegen hem of haar praten met de terugspreekfunctie.

Op de babyunit zit een nachtlampje met stemactivering. Ook kan je de temperatuur aflezen op de ouderunit en de babyunit. Er zit een intelligente turbolader voor beide units in waardoor ze opgeladen zijn in ongeveer 3 uur. De set is uitbreidbaar naar 3 babyunits en 1 ouderunit. Met verschillende gekleurde LED-lampjes kan je de babyunits herkennen.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal
Met app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 800 m buiten, tot 100 m binnen


Babymoov Premium Care

Deze Babymoov babyfoon ziet er uniek uit. De babyfoon maakt gebruik van een vernieuwende communicatietechniek met 33 keer minder straling dan DECT babyfoons. Dit is toch wel fijn aangezien hij dicht bij je kind zal staan.

Daarnaast heeft hij een terugspreekfunctie, geeft hij de batterijstatus weer, maakt hij gebruik van de VOX-functie waardoor hij alleen inschakelt wanneer hij geluid detecteert en heeft hij een LCD scherm met temperatuur weergave. De set is uitbreidbaar met 1 andere babyunit. De lange afstand die deze babyfoon kan bereiken is 1400 meter buitenshuis.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Digitaal Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 1400 m buiten, tot 150 m binnen


Alecto – DBX-60

Als laatste nog een Alecto babyfoon met groot bereik. Deze werkt met een digitale verbinding. Het maximale bereik van deze babyfoon is 1 km in open veld. Hij is makkelijk in het gebruik, heeft een geluidsgevoelige instelbare microfoon, nachtlampje en riemclip.

De babyfoon is 100% storingsvrij. Naast dat je je kind kan horen zit er ook een visuele geluidsindicator op. Als je kindje huilt zal het lampje gaan knipperen. De ouderunit gaat ongeveer 20-25 uur mee.

Camera: Nee
Terugspreekfunctie: Nee Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Nee

Verbindingstype: Digitaal
Met app te gebruiken: Nee

Zendbereik: Tot 1000 m buiten, tot 150 m binnen