Een HD babyfoon is onmisbaar in de babykamer. Zo kun je jouw kleintje niet alleen horen, maar ook bekijken als dat nodig is. Doordat de babyfoons uitgerust zijn met een HD camera, heb je altijd de beschikking over een fantastische beeldkwaliteit. Dat zorgt voor de nodige controle en rust. Daarbij hoef je jouw baby met een HD babyfoon niet onnodig te storen in zijn of haar slaap.

De meeste HD babyfoons zijn ook uitgerust met een temperatuurweergave én terugspreekfunctie. Je baby of afstand geruststellen is dus prima mogelijk met deze geavanceerde babyfoons. Om een goede keuze te kunnen maken voor een babyfoon met HD beeldkwaliteit, hebben we de zes beste exemplaren voor je op een rijtje gezet.

iBaby M6S

De iBaby M6S babyfoon beschikt over een perfecte High Definition beeldkwaliteit. De camera van de babyfoon is via de applicatie op je telefoon te bedienen Je kunt de camera zowel draaien als inzoomen. In het geval van beweging ontvang je dan ook een bericht op je smartphone. De camera met HD beeldkwaliteit geeft prima zicht als het licht in de kamer beperkt is.

Daarnaast bevat de HD babyfoon een terugspreekfunctie zodat je jouw baby op afstand gerust kunt stellen. Natuurlijk kun je ook een voorgeprogrammeerd slaapliedje af laten spelen. De iBaby M6S is tevens uitgerust met een temperatuurweergave. Deze meet naast de temperatuur ook de luchtkwaliteit in de babykamer. Eventuele schommelingen worden ook doorgegeven via de applicatie.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja

Verbindingstype: Wifi en 4G Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Ja

Zendbereik: Tot 60 m buiten, tot 30 m binnen
Prijs: ± € 200,-

Alecto DIVM-550

De Alecto DIVM-550 is een zeer complete HD babyfoon met diverse functies. Zo is de babyfoon voorzien van een ouderunit met een touchscreen. Maar, de babyfoon is natuurlijk ook via de applicatie te gebruiken. Zo kun je de beelden ook bekijken als je niet in de buurt van de ouderunit bent.

Deze babyfoon van Alecto heeft een dag- en nacht camera met HD beeldkwaliteit waardoor je altijd verzekerd bent van een heldere weergave. Deze springt aan als er geluid wordt waargenomen.De camera is via de applicatie in te zoomen en te draaien. De HD babyfoon beschikt tevens over een terugspreekfunctie én je kunt kiezen uit diverse leuke slaapliedjes welke voorgeprogrammeerd zijn.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij Prénatal ›
Temperatuurweergave: Nee
Verbindingstype: Wifi en 4G Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Ja
Zendbereik: Tot 300 m buiten, tot 50 m binnen

Prijs: ± € 230,-

Luvion Grand Elite 3 Connect

De Luvion Grand Elite 3 Connect is een functionele babyfoon met HD beeldkwaliteit. De camera is via de app op afstand niet alleen te draaien, maar ook in te zoomen. De camera heeft een opname functie waardoor je zelfs video’s op kunt nemen van je kindje. De babyfoon maakt gebruik van een ruisvrije verbinding welke met een wachtwoord versleuteld kan worden.

Doordat deze HD babyfoon naast WiFi ook gebruik maakt van LLHR, kun je jouw kindje ook monitoren als er geen netwerk beschikbaar is. De babyfoon wordt geleverd met een heldere monitor met HD beeldkwaliteit. Via de terugspreekfunctie kun je communiceren met de baby. Maar, je kunt er ook voor kiezen om een slaapliedje op te zetten als dat nodig is. De HD babyfoon is tevens uitgerust met een temperatuurweergave.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja
Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Nee
Verbindingstype: Wifi en Digitaal Bekijk deze babyfoon bij Coolblue ›
Met smartphone-app te gebruiken: Ja
Zendbereik: Tot 300 m buiten, tot 50 m binnen
Prijs: ± € 250,-

Netgear babyfoon

Deze Netgear babyfoon beschikt over een scherpe camera met HD beeldkwaliteit. Deze zorgt tevens als het donker is voor een gedetailleerde weergave. De HD babyfoon is voorzien van een geluid en beeldactivatie. Zodra er beweging of geluid wordt gesignaleerd, ontvang je dus direct een bericht van de applicatie op jouw telefoon.

Daarnaast is deze babyfoon met HD beeldkwaliteit uitgerust met een temperatuurweergave en een terugspreekfunctie. Je kunt er zelfs voor kiezen om een slaapliedje op te zetten voor jouw kindje, of gebruik te maken van de geïntegreerde led-verlichting. Met de Netgear HD babyfoon verlies je jouw kindje nooit uit het oog.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Ja
Verbindingstype: Wifi en 4G
Met smartphone-app te gebruiken: Ja
Zendbereik: –
Prijs: ± € 230,-

Orretti Cloud Wifi Camera

De HD Babyfoon van Orretti heeft een fantastische beeldkwaliteit in High Definition. Daarnaast is de camera draaibaar kantelbaar via de applicatie. Ook inzoomen is een mogelijkheid. De Orretti Cloud Wifi Camera heeft een geluid en bewegingsdetectie én een uitstekende nachtstand.

Als jouw kindje huilt of beweegt krijg je dan ook direct een melding op je smartphone. De Orretti HD Babyfoon is tevens voorzien van een Cloud. De beelden die je maakt kun je dan ook veilig opslaan als je dat wilt. Met de HD babyfoon van Orretti kun je jouw kindje door middel van scherp geluid én beeld perfect in de gaten houden.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Nee
Verbindingstype: Wifi

Met smartphone-app te gebruiken: Ja
Zendbereik: –
Prijs: ± € 60,-

Motorola MBP-845

Deze prachtige babyfoon van Motorola is voorzien van HD beeldkwaliteit. De camera is via een applicatie op afstand in te zoomen. Door het infrarood nachtzicht hoef je nooit meer een moment te missen. De beelden en het geluid worden realtime weergegeven, evenals de temperatuur in de babykamer. Deze kun je via je smartphone bekijken, maar ook via het meegeleverde kleurenscherm.

Met deze HD babyfoon kun je tevens opnames en fotos maken van je baby. De Motorola MBP-842 is dan ook uitgerust met een versleutelde codering waardoor je gegevens altijd veilig zijn. De HD babyfoon heeft ook een terugspreekfunctie én je kunt een keuze maken uit maar liefst 5 voorgeprogrammeerde liedjes.

Camera: Ja
Terugspreekfunctie: Ja
Bekijk deze babyfoon bij bol.com ›
Temperatuurweergave: Nee
Verbindingstype: Wifi dual-mode
Bekijk deze babyfoon bij Wehkamp ›
Met smartphone-app te gebruiken: Ja
Zendbereik: Tot 200 m buiten, tot 50 m binnen
Prijs: ± € 180,-